top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Πέρασε αέρα από το Κερατσίνι


Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζει απτόητη η Θύελλα Ραφήνας, που πέρασε και από το Κερατσίνι, νικώντας την ομώνυμη ομάδα με 2-0, την Κυριακή (25/4), για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου.


Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Δρόσης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των «λιγνιτωρύχων», χαρίζοντάς τους έτσι το πολυπόθητο τρίποντο στο «Παναγιώτης Σαλπέας».


Η ομάδα μας μπήκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε αποφασισμένη για το διπλό. Μόλις στο 10’, ο Δημητρίου έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σπάρταλης σούταρε στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία του Καρνέση. Επτά λεπτά αργότερα, ο Σπάρταλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Φύτρος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Δρόσης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.


Από εκεί και πέρα, οι «λιγνιτωρύχοι» ήλεγχαν το παιχνίδι, δίχως να απειληθούν σοβαρά από τους «ροσονέρι», ενώ είχαν και τη πρωτοβουλία των κινήσεων.


Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με το Κερατσίνι να κερδίζει πέναλτι στο 65’, τον Μενδρινό να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά τον Σταματόπουλο να αποκρούει στη δεξιά του γωνία και να κρατάει το μηδέν. Στο 69’, οι Δημητρίου και Δρόσης έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, με τον δεύτερο να πλασάρει τον Καρνέση για το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.


Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Θύελλα στις 9 Μαΐου, με αντίπαλο την Μικρασιατική Χίου, στο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Στράτος Μαχαίρας (Αθηνών), με βοηθούς την Μαρία Δέτση (Αθηνών) και τον Νίκο Γενναιό (Αθηνών). Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κωστάκος (Πειραιά).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Μηνάς Χατζηαντωνίου): Καρνέσης, Κατσίκιας, Κανταράς, Μουσκάι, Αγγελάκης, Ροκάκης, Μενδρινός (68’ Γουβής), Καλιακούδας, Λύγκος, Μπάτσι (46’ Λένγκα), Σαουλιάς.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μανουσάκης (69’ Νταλάκας), Γεραγωτέλλης, Ντόσκας (75’ Μπαριτάκης), Σουλτανίδης, Δρόσης (75’ Μπουντάκης), Δημητρίου (80’ Παπαδόπουλος Μ.), Σπάρταλης (80’ Ζέκιο).

bottom of page