top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Πέρασε νικηφόρα από το Αιτωλικό


Έκανε το καθήκον της. Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση και δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα, η Θύελλα Ραφήνας πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό Γήπεδο Αιτωλικού, κερδίζοντας με 2-0 την Α.Ε. Μεσολογγίου, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.


Οι «λιγνιτωρύχοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όπου σε μία από μία από αυτές άνοιξαν και το σκορ με τον Γούλα στο 25’. Ο Χίσο έβγαλε στο χώρο για τον 29χρονο εξτρέμ, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη ήλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και είχε μερικές καλές στιγμές για να «σφραγίσει» την υπόθεση νίκη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι το οποίο τελικά έκανε στο 85’ με τον Κωτσάκη, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ μετά από αναμπουμπούλα που επικράτησε στα καρέ της Α.Ε. Μεσολλογίου.


Με αυτό τον τρόπο, η Θύελλα έφτασε σε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά τη νίκη επί της Εράνης Φιλιατρών (2-0) και σκαρφάλωσε στην 6η θέση του τρίτου ομίλου με 21 πόντους. Όσους έχει και ο Πανελευσινιακός, με τον οποίο ισοβαθμεί μετά από 13 «στροφές» στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.


Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (10/12, 15:00), με αντίπαλο την Ερμιονίδα, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 14η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο. Παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεώργιος Φίτσας (Πρεβέζης-Λευκάδος), με βοηθούς τους Αλέξανδρο Ζιώγα (Πρεβέζης-Λευκάδος) και Νικόλαο Στρακαντούνα (Πρεβέζης-Λευκάδος).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Ανδρίκος, Μαντζώρος, Φύτρος, Φλώρος (86’ Σαμάρκος), Μαρτίνος, Σουλτανίδης (70’ Τσούκας), Ντάφλας (80’ Αγγέλης), Γούλας (86’ Ντολλάνι), Χίσο, Ψυχογιός (70’ Κωτσάκης).


Κωνσταντίνος Τούμπανος


*Φωτογραφία αρχείου


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

bottom of page