top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1 - 2


*η φωτογραφία είναι από τον τελευταίο τελικό κυπέλλου Ανατολικής Αττικής που συμμετείχε η ομάδα μας και τον κατέκτησε, κάτι για το οποίο ευελπιστεί να πραγματοποιήσει και φέτος


Τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κατέκτησε η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Παλλήνης.

Συγκεκριμένα επικράτησε με σκορ 1-2 και σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να κέρδισει με μεγαλύτερο σκόρ και πιο εύκολα, αφού είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες. αλλά στα τελευταία 5 λεπτά και μετά την μείωση του σκορ, πιέστηκε αρκετά.


Τα τέρματα πέτυχε στο 9ο λεπτό μετά από κόρνερ σε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ και στο 65ο με πέναλτυ, που κέρδισε ο πολύ καλός χθες Σουλτανίδης , ο σέντερ μας Μιχάλης Παπαδόπουλος που ίσως ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και θα μπορούσε να κάνει χατ-τρικ αν το πλασέ του από τρία μόλις μέτρα δεν έβρισκε στο κάθετο δοκάρι μετά από εξαιρετική ενέργεια και συνεργασία των Σουλτανίδη και Μαργέτη, στο 33ο λεπτό.


Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 85ο λεπτό από απευθείας εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα και πλάγια ο Καλτσάς.


Ευχαριστούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τους φίλους μας στον Παλληνιακό για την άψογη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε όποτε ξανασυναντηθούμε.Στα αρνητικά η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που δεν βοηθούσε καθόλου τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο.


ΘΥΕΛΛΑ (Μεσολόγγης Νίκος): Πρίφτης, Μαργέτης, Νταλάκας, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντόσκας (75’ Μπαριτάκης), Παντελίδης (89’ Κουσουλής), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Σουλτανίδης ( 75’ Ζέκιο), Παναγιώτου (65΄Πιέτρι)

bottom of page