top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Παλληνιακός - Θύελλα Ραφήνας 1-2

Πριν την ανάλυση της χθεσινής πολύ σημαντικής νίκης (ειδικά μετά την «απρόσμενη» εκτός έδρας νίκης της Νέας Αρτάκης επί του εξαιρετικού Παναρκαδικού), να ξεκινήσουμε από τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών μας και ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο που μας χάρισαν.

Είναι πολύ σημαντικό για μας να δίνουμε τεράστιο βάρος και να καμαρώνουμε για τα τμήματα υποδομής αφού περιμένουμε τα παιδιά αυτά να είναι οι αυριανοί πρωταγωνιστές μας, όπως ο 19χρονος Ορέστης Χρήστου χθες που με πολύ ωραία ενέργεια σκόραρε το γκολ της νίκης, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι που ξεκινάει βασικός στην Γ’ Εθνική. Η παραγωγή αθλητών με ήθος και δυνατότητες από τα σπλάχνα του συλλόγου είναι το πλάνο μας και ο καθημερινός μας στόχος.

Εκτός έδρας νίκη για τους Κ18 το πρωί του Σαββάτου λοιπόν και πρόκριση σαν πρώτοι και αήττητοι στα προημιτελικά της διοργάνωσης τους, εκτός έδρας ισοπαλία για τους Κ14 που τους δίνει σαφές προβάδισμα στην εντός έδρας ρεβάνς για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης τους και επιβλητική εκτός έδρας νίκη των Κ16 που χρειάζονται νίκη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της κατηγορίας τους και ένα τεράστιο βήμα παραμονής το απόγευμα της Κυριακής για τους άντρες μας, δυστυχώς απέναντι σε πολύ καλούς φίλους. Μόνο χαρές λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο από αυτά τα μαγικά που σε γεμίζουν χαρά και δύναμη για την συνέχεια.

Επικρατήσαμε με 2-1 του Παλληνιακού και θέλουμε νίκη την ερχόμενη Κυριακή με την Κόρινθο για να “σφραγίσουμε” την παραμονή.

Προηγηθήκαμε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι αμυνόμενου) του Κανελόπουλου στο 30′ και δεχθήκαμε την ισοφάριση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο 39′ όταν ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Κολοτούρου στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μουστόγιαννης φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Η ομάδα μας που “καίγονταν” για την νίκη ανέβασε κι άλλο την απόδοση της και έφτασε στο νικητήριο τέρμα με κεφαλιά του Χρήστου στο 59′ (1-2).

Στην συνέχεια ο Παλληνιακός ρίσκαρε χρησιμοποιώντας περισσότερους επιθετικούς γεμίζοντας την περιοχή μας, χωρίς όμως αποτέλεσμα ή κάποια σπουδαία ευκαιρία, αντίθετα η ομάδα μας ήταν πιο επικίνδυνη σε ανοικτό γήπεδο.

Ραντεβού λοιπόν όλοι την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο μας, απέναντι στην Κόρινθο 2006 (έχει ήδη υποβιβαστεί), να κλειδώσουμε την παραμονή και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, ότι θα αγωνιζόμαστε ακόμα μια χρονιά στην Γ’ Εθνική και το κυριότερο με τον τρόπο μας, δηλαδή με λίγους επιλεγμένους ποιοτικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που οι περισσότεροι αγωνίζονται πολλά χρόνια κοντά μας και πολλούς νεαρούς είτε από την ακαδημία, είτε από την περιοχή μας και το κυριότερο με σεβασμό στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό και με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Διαιτητής ήταν ο Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Σοφιά και Μερτζεμέκη που άφησαν τους ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές οπότε είχαν πολύ καλή παρουσία.

Παλληνιακός (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Κόρμπας, Τσέκος (80’ Ελ Γκαμάλ), Παρασκευόπουλος, Μαντζώρος, Κολοτούρος, Δημητρακόπουλος (65’ Κυριόπουλος), Μουστόγιαννης, Δημογιάννης (60’ Μπαμίχας), Δρόσης, Τρυφιάτης (75’ Κασάπης), Κοβάνης.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χρήστου (75’ Σουλτανίδης), Ντόσκας (87’ Μπουντάκης), Κανελλόπουλος (69’ Ματσαδές), Δημητρίου, Ζέκιο (79’ Κωνσταντινίδης).


186 views
bottom of page