top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-0

Το ζητούμενο για την ομάδα μας μετά τις πρώτες τρείς ήττες ήταν η αντίδραση και το αποτέλεσμα. Δυστυχώς είδαμε την αντίδραση, δεν ήρθε το αποτέλεσμα, αφού ατομικά λάθη και κακές αμυντικές τοποθετήσεις κόστισαν και μάλιστα μόλις στο πρώτο ημίχρονο.

Το ματς ξεκίνησε δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά μόλις στο 7’ λεπτό στην πρώτη κυριολεκτικά επιθετική ενέργεια των παικτών της Ελευσίνας δεχτήκαμε τέρμα από την καρδία της μικρής μας περιοχής.

Το παιχνίδι εξελισσόταν σε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και χωρίς φάσεις στις δύο εστίες και δυστυχώς στην δεύτερη επιθετική προσπάθεια του Πανελευσινιακού στο 42’ πάλι από κακή τοποθέτηση της άμυνας μας.

Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε αρκετά, είχε τις τελικές ενέργειες για να γυρίσει το ματς και συγκεκριμένα σε σουτ του Δρόση στο 52’ και του Γούλα στο 61’ , αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που έσωσε την εστία του.

Παράπονα μας αφήνει η ακύρωση γκολ του Δρόση στο 53’ με κεφαλιά, ύστερα από υπόδειξη του επόπτη Σούζα (Αιτωλοακαρνανίας),για οφσαιτ κάτι που στο βίντεο του αγώνα δεν τον δικαιώνει.

Στα παραλειπόμενα του παιχνιδιού η καθυστέρηση της έναρξης του, λόγω καθυστέρησης της προσκόμισης της δεύτερης μας εμφάνισης (όπως είναι υποχρέωση των φιλοξενούμενων) αφού η πρώτη είχε παραπλήσια χρώματα με τους γηπεδούχους και την άρνηση του Πανελευσινιακού να αλλάξει εκείνος.

Κρατάμε την αντίδραση όμως θα πρέπει να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα.

Διαιτήτευσαν Στεργιώτης, Καλοπίσης (Αθηνών) και Σούζας που θεωρούμαι ότι δεν ήταν σε καλή μέρα.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νικος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας (72' Ζέκιο), Γούλας , Μαρτίνος, Δρόσης, Σουλτανίδης, Παντελίδης (59' Δημητρίου)

bottom of page