top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Παντελίδης για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: "Χαρούμενος, δεν θα γινόταν χωρίς τους συμπαίκτες μου"


Τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατέκτησε ο Παύλος Παντελίδης, φτάνοντας τα 15 γκολ με τα πέντε τέρματα που πέτυχε στην επιβλητική νίκη επί του Άγιου Ιερόθεου με 7-0 στο τελευταίο ματς της σεζόν.


Το «κανόνι» της Θύελλας Ραφήνας μίλησε για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα, κάνοντας ειδική μνεία στους συμπαίκτες του. Παράλληλα, ευχαρίστησε τόσο την διοίκηση όσο και την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους από την πρώτη ημέρα, αλλά και τον κόουτς Νίκου Μεσολόγγη, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 20χρονος σέντερ φορ των «λιγνιτωρύχων»:


Σκόραρες πέντε γκολ και έφτασες τα 15 τέρματα, για να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;


«Αυτό δεν θα γινόταν χωρίς την ομάδα στην οποία βρίσκομαι, τους συμπαίκτες του και ειδικότερα τους Γκούμα και Χίσο. Αυτό που χρειαζόταν να κάνω ήταν να βρίσκομαι στη σωστή θέση όταν μου ερχόταν η μπάλα.


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και την ομάδα που με πίστεψαν από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ πέρα. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ και πιστεύω πως αν μας άφηναν άλλες καταστάσεις, τότε θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ακόμη πιο ψηλά».


Η Θύελλα πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά τερματίζοντας στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου. Ποιο είναι το σχόλιό για την εφετινή πορεία της ομάδας;



«Όπως πολλοί, έτσι και εγώ δεν εξεπλάγην από την πορεία που κάναμε. Σίγουρα, έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στη Γ’ Εθνική, όχι μόνο στον όμιλό μας, αλλά σε ολόκληρη την κατηγορία. Πιστεύω ότι αν μας άφηναν οι συγκυρίες θα είμασταν εμείς αυτοί που θα κόβαμε πρώτοι το νήμα».


Τέλος, ένα σχόλιο για τον κόουτς Νίκο Μεσολόγγη:


«Εντάξει, με τον κόουτς τρία χρόνια τώρα έχουμε την καλύτερη σχέση που θα μπορούσαμε να είχαμε. Σίγουρα, χωρίς εκείνον δεν θα βρισκόμουν καν εδώ πέρα, ούτε σε αυτή τη θέση. Τον ευχαριστώ για όλα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής και αυτά που θα κάνει. Θα έχω πάντα έναν προπονητή ως φίλο πλέον και ξέρω πως θα είναι εκεί για μένα σε ό,τι και αν χρειαστώ».


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page