top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Πεντάσφαιρη η Θύελλα Β’


Στις φιλικές νίκες επέστρεψε η Θύελλα Ραφήνας Β’ επικρατώντας με 5-3 της Κ19 του Παλληνιακού το βράδυ της Τετάρτης (13/9), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Η ομάδα μας έδειξε ξανά ορισμένα θετικά στοιχεία και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πέτυχε τέσσερα γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σταματόπουλος ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.


Στο πρώτο ημίχρονο οι «λιγνιτωρύχοι» του Ανδρέα Ντερτινή είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να απειλήσουν όπως θα ήθελαν τους φιλοξενούμενους. Εν ολίγοις, υστέρησαν στην τελική προσπάθεια και σαν να μην έφτανε αυτό, πλήρωσαν τα λάθη τους στην άμυνα, με συνέπεια η Θύελλα Β’ να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας μείωσε σε 2-1 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Σταματόπουλου.


Μετά την ανάπαυλα οι παίκτες του Ανδρέα Ντερτινή μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως στόχο να κάνουν την ανατροπή και να κυριαρχήσουν σε όλους τους τομείς. Κάτι το οποίο και έγινε, καθώς η Θύελλα Β’ πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 12 λεπτά και αυτά με την έναρξη του δεύτερου μέρους! Για την ακρίβεια, ο Κούτσικος με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2, με τον Α. Παπαδημητρίου εν συνέχεια να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ, για να πετύχει ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ για το 3-2 και την ολική ανατροπή.


Έπειτα, ο Σταματόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, με τους «λιγνιτωρύχους» να μην σταματούν να δημιουργούν ευκαιρίες με τελικές εντός και εκτός περιοχής, παρά τις αλλαγές που έγιναν. Από την άλλη πλευρά, η Κ19 του Παλληνιακού μπήκε ξανά στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ωστόσο η Θύελλα Β’ κατάφερε να «σφραγίσει» τη φιλική νίκη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Σταματόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα για το τελικό 5-3 στο φινάλε, σε ένα χορταστικό ματς με οκτώ γκολ.


Όσον αφορά το επόμενο φιλικό της ομάδας μας, αυτό είναι προγραμματισμένο για το πρωί του Σαββάτου (16/9) με τον ίδιο ακριβώς αντίπαλο, αλλά αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης.


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page