top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

«Ποδαρικό» με νίκη και κορυφή για την Θύελλα! (goals video)


Με το «δεξί» μπήκε στο 2023 η Θύελλα Ραφήνας, νικώντας με 3-2 τον Αλμυρό στην Κρήτη, το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1), για να «πατήσει» στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 15 βαθμούς! Χάρη στα γκολ των Ντόσκα, Παντελίδη και Γούλα η ομάδα μας γεύτηκε τη χαρά της νίκης για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και συνεχίζει με ταπεινότητα και όρεξη για ακόμη περισσότερη δουλειά, καθώς βρισκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει αρκετές φάσεις, με την Θύελλα ωστόσο να ήταν εξαιρετική στο τακτικό κομμάτι, γεγονός που οφείλεται στο κόουτς στον Νίκο Μεσολόγγη και στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν σοβαρά στα πρώτα 45 λεπτά και τελικά άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Γκούμας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ντόσκας με ωραία κεφαλιά, στην καρδιά της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χανιωτάκη για το 0-1.


Οι «λιγνιτωρύχοι», που θέλησαν να μπουν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν μεγάλη ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χίσο, ο οποίος είδε τον Χανιωτάκη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Οι Κρητικοί, από την πλευρά τους, βγήκαν μπροστά και απάντησαν στην πολύ καλή φάση της Θύελλας με διπλή ευκαιρία στο 61’. Ο Κουμής απέκρουσε αρχικά το σουτ του Πιερτζιάκομι και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης αστόχησε, για να μείνει το 0-1.


Όσο η... κλεψύδρα άδειαζε, τόσο ο Αλμυρός έβγαινε όλο και πιο μπροστά, αφήνοντας κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Θύελλα. Στο 73’, ο Παντελίδης έφυγε με ωραία ενέργεια στην κόντρα και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Χανιωτάκη για το 0-2. Και πριν καλά-καλά προλάβουν να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας μας, ο Γούλας «έγραψε» το 0-3 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στο 75’!


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έδειξε μία μικρή χαλάρωση λόγω της έκτασης του σκορ, με τον Μπάβο να μειώνει σε 1-3 για τον Αλμυρό στο 90’ και τον Φραγκουλάκη να διαμορφώνει το 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’+4, πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη μιας τεράστιας νίκης για την Θύελλα.


Όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «λιγνιτωρύχων», αυτή είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (15/1), με αντίπαλο τον Α.Ο. Πόρου, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 9η «στροφή» της Γ’ Εθνικής.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρωμανός-Ιωάννης Κυριακίδης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Ματθαίο Βαρβαντάκη (Ρεθύμνου) και Αργύρη Σιγανό (Λασιθίου).

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μάριος Ζερβίδης): Χανιωτάκης, Πατινιώτης, Ξενοκτιστάκης (66’ Μπάνβο), Ενγκουέμ, Κοιλιαράς, Νικολάου(58’ Φυτόπουλος), Ντιονίσιο, Πιερτζιάκομι, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης, Χαϊντίνι (46’ Αρσενίδης).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Γεωργόπουλος, Φύτρος (90’ Μαντζώρος), Γκούμας (71’ Δημητρίου), Μαργέτης, Μαρτίνος, Ντόσκας (71’ Σουλτανίδης), Τόσκα (46’ Αράπης), Γούλας (85’ Κουτσουπιάς), Παντελίδης, Χίσο.


Πηγή πληροφοριών: grandsport.gr


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page