top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Προοδευτική - Θύελλα Ραφήνας 1-1

Με πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση η ομάδα μας απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας από την πρωτοπόρα στην κατάταξη ομάδα της Προοδευτικής. Οι Λιγνιτωρύχοι ισοφάρισαν στο 87΄ και απέδρασαν από το “κλουβί” του Κορυδαλλού με 1-1 με τέρμα του νεοεισελθέντα Δρόση .

Οι “βυσσινί” προηγήθηκαν στο 38′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραχίμ, που κέρδισε ο Κυριαζής σε «ανατροπή» του από τον τερματοφύλακα μας Πρίφτη, που δόθηκε σε έξοδο του και ενώ απομάκρυνε την μπάλα με γροθιές.

Κακή η διαιτησία του Δημαράκη (Δωδεκανήσου), “ελέγχεται” για την υπόδειξη πέναλτι στη Προοδευτική, καθώς και στην πληθώρα των φάουλ που έδωσε εις βάρος της ομάδας μας (μόνο στο α΄ μέρος ήταν 22-4).

Φαίνεται ότι το γήπεδο της Προοδευτικής μας εξιτάρει αφού στις δύο αναμετρήσεις μας εκεί , έχουμε πάρει το ίδιο αποτέλεσμα και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας του Κορυδαλλού που μας επιφύλαξε μια άψογη φιλοξενία και παρά την σημαντική απώλεια βαθμών στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλα κύλησαν άψογα και ευχόμαστε να κατακτήσει τους στόχους της αφού ποδοσφαιρικά το αξίζει , όπως επίσης την αστυνομική δύναμη που με τον σχεδιασμό της μας προστάτευσε απόλυτα.

Τέλος ευχόμαστε στον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς το νεαρό Κωνσταντίνο Μπουντάκη που στην επιστροφή του από τον τραυματισμό του που τον βασανίζει από την αρχή της χρονιάς, ξανατραυματίστηκε στον αχίλλειο , να επιστρέψει άμεσα κοντά μας δυνατός , αφού είναι πολύ σημαντικός για μας.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Αράπης, Μαργέτης, Μπήτρος, Σαντίκου (46′ λ.τρ. Χύσο), Ντόσκας, Γούλας, Σουλτανίδης, Παπαδόπουλος (63′ Μπουντάκης, 82′ (λ.τρ. Τόσκα), Δημητρίου (70′ λ.τρ. Ανδρίκος), Παντελίδης (63′ Δρόσης).


bottom of page