top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Πρώτη νίκη για την Θύελλα Β', 1-4 στον Κουβαρά


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Θύελλα Β' στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑΝΑ πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας της στον Κουβαρά επικρατώντας με σκορ 1-4 της ομώνυμης ομάδας.

Τα παιδιά του Ανδρέα Ντερτινη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους αφού καθόλη την διάρκεια του αγώνα ήταν κυρίαρχοι σε άμυνα και επίθεση.


Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου η Θύελλα μπήκε δυνατά και έχοντας την μπάλα στα πόδια αφού κέρδιζε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, δημιούργησε τις πρώτες ευκαιρίες με τους Κουτσικο, Σταματόπουλο και Ανδρικο να βρίσκουν ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα απέναντι τους, ο οποίος κράτησε το παιχνίδι στο μηδέν.


Στο 28' άνοιξε το σκορ με τον Κουτσικο να πλασάρει από κοντά έπειτα από κούρσα στην δεξιά πλευρά και ασίστ του Παπαδημητρίου Δ. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Θύελλα διπλασίασε τα τέρματα της έπειτα από κόρνερ, με τον Ανδρικο να πλασάρει και τον Μετσοβιτη να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.


Το σκηνικό του δεύτερου ημιχρόνου δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να ξεμένουν από δυνάμεις και την Θύελλα να πιέζει για να κλειδώσει το ματς.

Αυτό συνέβη στο 60' λεπτό με τον Σταματόπουλο από κάθετη πάσα βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα,πλασάροντας τον με το σκορ να φτάνει στο 0-3.


Η μοναδική αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 69' λεπτό αφού εκμεταλλεύτηκαν κόρνερ στο οποίο η ασταθής απόκρουση των αμυντικών της Θύελλας κράτησε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο επερχόμενος στόπερ του Κουβαρά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Το παιχνίδι έκλεισε ουσιαστικά στο 85' λεπτό με τον Σταματόπουλο από αριστερά να φέρνει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας και τον Παπαδημητρίου Α. με βολέ να γράφει το τελικό 1-4.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Κουβαρά για την φιλοξενία την οποία και θα ανταποδώσουμε στην Ραφήνα.


bottom of page