top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Σπουδαίο «διπλό» στο Τυμπάκι!


«Διπλό» που ισοδυναμεί με «χρυσάφι» πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας στην Κρήτη! Η ομάδα μας νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον ΑΟ Τυμπακίου, το μεσημέρι του Σαββάτου (17/12), χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Φύτρου στο 34’ και έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες, σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Το ματς δεν είχε αρκετές φάσεις, καθώς πήγε στη δύναμη και στις σκληρές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν οι πρώτοι που απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Σένκα, όπου η μπάλα πέρασε άουτ στο 6’. Η Θύελλα, απ’ την πλευρά της, είχε πολύ καλή ευκαιρία με σουτ του Παντελίδη στο 28’, ωστόσο ο Δημαράκης απέκρουσε με γροθιές.


Στο 34’, οι «λιγνιτωρύχοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν με τον Φύτρο. Ο Μαργέτης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε κάπου και ο έμπειρος στόπερ της Θύελλας την έστειλε στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ασπρόμαυροι» του Ηρακλείου βγήκαν πιο μπροστά, δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του Βακράκου, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή από κοντά σε γύρισμα του Ζαφείρη στο 65’. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη κράτησε το μηδέν χωρίς να απειληθεί ξανά τόσο σοβαρά και θα μπορούσε μάλιστα να βρει και δεύτερο γκολ με σουτ του Νάκα στις καθυστερήσεις, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε. Δευτερόλεπτα νωρίτερα πριν από αυτή τη φάση, ο ΑΟΤ έμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κουρουθιανάκη, με την Θύελλα τελικά να παίρνει ένα ύπερ-πολύτιμο «διπλό» στην Κρήτη με 0-1.


Οι «λιγνιτωρύχοι», έπειτα από την επιστροφή στη βάση τους, έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στο σπουδαίο ματς της Τετάρτης (21/12) με τον Φωστήρα, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 7η «στροφή» της Γ’ Εθνικής.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρωμανός-Ιωάννης Κυριακίδης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Μιχαήλ Κοκοτάκη (Λασιθίου) και Εμμανουήλ Καφεσάκη (Λασιθίου).


AO ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Γιούσι (80′ Κουλούλης), Κουρουθιανάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Αριστεινίδης (17′ Φραγκιαδουλάκης – 66′ Νικολακάκης), Τριανταφυλλίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Βακράκος, Ζαφείρης (80′ Παπαδάκης).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Σουλτανίδης, Γούλας (80′ Νάκας), Μαρτίνος, Παντελίδης (80′ Αράπης), Δημητρίου, Ντόσκας, Τόσκα (84′ Μπαριτάκης).


Πηγή πληροφοριών και φωτογραφίας: grandsport.gr


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page