top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Στάθηκε άτυχη στο φινάλε...


Την ήττα με 1-0 από τον Άγιο Νικόλαο γνώρισε στην Κρήτη η Θύελλα Ραφήνας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι «λιγνιτωρύχοι» στάθηκαν άτυχοι στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 90’+4’, εκεί όπου με περιπετειώδη τρόπο είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε πολύ καλή απόδοση σε ένα αρκετά απαιτητικό ματς και σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να χάσει από τους Κρητικούς. Πόσο μάλλον με αυτό τον τρόπο στο τέλος...

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Θύελλα απείλησε πρώτη στο ματς με τον Παντελίδη, που σούταρε άουτ στο 5’. Στο 15’, ο Πρίφτης επενέβη για πρώτη φορά στον αγώνα, μπλοκάροντας εύκολα την μπάλα μετά το αδύναμο σουτ του Πλουσή.


Έπειτα, οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 34’, ο Χίσο απείλησε από πλάγια θέση, ωστόσο ο Γιαγκιόζης έδιωξε, όπως έκανε και στο κοντινό σουτ του Γκούμα στο 36’. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα μας είχε ακόμη μία τελική προσπάθεια με τον Δημητρίου, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άγιος Νικόλαος απείλησε με μακρινό σουτ του Τσανάι, ωστόσο ο Πρίφτης μπλόκαρε σταθερά. Στη συνέχεια, η Θύελλα είχε ακόμη μία ευκαιρία με τον Δημητρίου, ο οποίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 57’, ο Πρίφτης απέκρουσε σωτήρια το διαγώνιο του Μελισσόπουλου.


Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο και χωρίς τέρματα, η ομάδα μας στάθηκε άτυχη στο φινάλε. Στο 90’+4’, ο Άγιος Νικόλαος γέμισε την μπάλα προς την περιοχή της Θύελλας, ο Πρίφτης βγήκε και έδιωξε, η μπάλα βρήκε στον Μαντζώρο και εν συνεχεία στον Μελισσόπουλο, για να καταλήξει στα δίχτυα, με περιπετειώδη τρόπο για το τελικό 1-0, που αφήνει μία... πικρία για την προσπάθεια.


Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, την ερχομένη Κυριακή (20/11) και ώρα 15:00, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», όπου οι «λιγνιτωρύχοι» θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Εμμανουήλ Μανδελανάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Αλέξανδρο Βισκαδούρο (Ηρακλείου) και Ανδρέα Μπιμπάκη (Ηρακλείου).


ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δοψαλάκης (63’ Γωνιωτάκης), Κίτος (73’ Λάμπρου), Πλουσής, Τσανάι, Ζέλιος (63’ Μπότε), Μπαράτα (73’ Μποτέ), Φουκαράκης, Χίζι, Μελισσόπουλος, Μηνάς.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Μαντζώρος, Φύτρος, Γκούμας, Δημητρίου (90’ Αράπης), Μαρτίνος, Ντόσκας, Τόσκα, Γούλας (90’ Ροβίνας), Παντελίδης (63’ Μαργέτης), Χίσο.

bottom of page