top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ η Θύελλα


Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ τσέκαρε η Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα μας νίκησε με 3-2 εκτός έδρας τον Α.Ο. Άνοιξης, το μεσημέρι της Τετάρτης (6/12), σε νοκ άουτ παιχνίδι για τη Γ’ φάση του θεσμού και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.


Οι «λιγνιτωρύχοι» μετά από συνεννόηση του Νίκου Μεσολόγγη με τον Ανδρέα Ντερτινή αγωνίστηκαν με ορισμένους νέους ποδοσφαιριστές, προερχόμενους κυρίως από τη Β’ ομάδα, όπως ο Μπαλής (γεννηθείς το 2005) που αγωνίστηκε ως βασικός δεξιός μπακ και είχε πολύ καλή απόδοση, ο Κούτσικος (γεννηθείς το 2006), ο Παπαδημητρίου και ο Κουλαξιζέλης (γεννημένοι το 2005).


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας πήρε κεφάλι το σκορ στο 19’, έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντάφλα, ωστόσο ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα σε 1-1 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τον Βουγιουλκίδη στο 27’. Παρόλα αυτά, η Θύελλα πήρε και πάλι το προβάδισμα λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44’ με τον Ντάφλα, ο οποίος σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα για το 1-2.


Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, καθώς ο Κωτσάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουλά με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52’ για το 1-3. Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Άνοιξης ήταν να μειώσει για το τελικό 2-3 με ένα αρκετά μακρινό σουτ του Βουγιουλκίδη, ενώ στο 75’ έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Γιαννακόπουλου που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή.


Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (10/12, 15:00), με αντίπαλο την Ερμιονίδα, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 14η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.


Το ματς σφύριξε ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Χ. Γκούβα (Ανατολικής Αττικής) και Β. Τζαφόλια (Ανατολικής Αττικής).


Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ (Παναγιώτης Γιαννενάκης) : Μουλάς, Μελαδάκης, Βουγιουκλίδης, Καλημέρης, Χρονακόπουλος, Σιατραβάνης, Γκίνης, Κάμπας, Δογάνης, Οσμενάι, Μπουγιούκας.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κορασίδης, Μπαλής, Φλώρος, Φύτρος, Τσούκας, Μακροδημήτρης (78’ Κουλαξιζέλης), Σαμάρκος (75’ Κούτσικος), Αγγέλης, Ντολλάνι (83’ Παπαδημητρίου), Ντάφλας (46’ Σουλτανίδης), Κωτσάκης.


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος




bottom of page