top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Συνεχίζει ακάθεκτη η Θύελλα!

Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνέχισε η Θύελλα Ραφήνας, που επιβλήθηκε με 3-0 της Μικρασιατικής Χίου, την Κυριακή (9/5), στο «Παναγιώτης Σκούφος», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.


Με αυτό τον τρόπο, οι «λιγνιτωρύχοι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ διατήρησαν το αήττητο σερί που τρέχουν τη φετινή σεζόν.


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να φτάσει εύκολα στο πολυπόθητο τρίποντο, δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Θύελλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Σουλτανίδη, ο οποίος με ωραίο σουτ από τα δεξιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Συρίδη για το 1-0.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας είχε δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμά της, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Εν τέλει το 2-0 ήρθε στο 40’, όταν ο Σουλτανίδης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, που νίκησε σε τετ α τετ τον Συρίδη για το 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60’, ο Σουλτανίδης είχε την ευκαιρία να σκοράρει και δεύτερο γκολ, ωστόσο νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων».


Έπειτα, και οι δύο ομάδες είχαν από κάποιες καλές στιγμές, με την Θύελλα μάλιστα να φτάνει και σε τρίτο γκολ. Ο Τσάκωνας έβγαλε κάθετα για τον Ζέκιο, εκείνος τροφοδότησε τον Δρόση, που σε ανυπεράσπιστη εστία «έγραψε» το 3-0. Στο 90’+3, ο σκόρερ του τρίτου τέρματος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, σούταρε στην κίνηση, όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Το επόμενο ματς των «λιγνιτωρύχων» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (16/5), με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου στην Κω, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Εμμανουήλ Σαμιωτάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Νίκο Γενναιό (Αθηνών) και Νικήτα Βλατάκη (Αθηνών).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Μπαριτάκης (84΄ Τσάκωνας), Γεραγωτέλλης (52΄ Ζέκιο), Μανουσάκης (52΄ Φύτρος), Σουλτανίδης (85΄ Ντόσκας), Μ. Παπαδόπουλος (85΄ Παντελίδης), Δημητρίου, Δρόσης.


ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Συρίδης, Μπινίκος, Κυκλαδίτης, Ρηγανιάς, Μοσχούρης, Κλήμης (62΄ Πούλιος), Σκανδάλης (62΄ Φαφαλιός), Παγούδης (76΄ Ιωάννου), Νούρε (29΄ λ. τρ. Αλεξόπουλος - 76΄ Κακούσιος), Μελέκος, Γιασεμής.

bottom of page