top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε


Εξ αρχής είχε δύσκολο έργο κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο πάλεψε με τις δυνάμεις της και «έπεσε» μαχόμενη. Η Θύελλα Ραφήνας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναργειακό στο Άργος και απώλεσε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή μετά το φινάλε της 26ης αγωνιστικής.


Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν σχετικά ισορροπημένο, ενώ υπερίσχυσαν οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα λανθασμένα σφυρίγματα από τον διαιτητή Χρονιά, που καταλόγισε ορισμένα φάουλ υπέρ της αντίπαλης ομάδας πολύ εύκολα. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως ο Κοντογιάννης είδε κίτρινη κάρτα, έπειτα από σουτ που προσπάθησε να κάνει επειδή υπέπεσε σε απλό φάουλ. Όπως και να ΄χει, η Θύελλα απειλήθηκε σοβαρά στο 45’ από διαγώνιο σουτ του Τσούτση και κεφαλιά του ίδιου στην εξέλιξη της φάσης. Κεφαλιά την οποία μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κουμής, κρατώντας το «μηδέν» για τους «λιγνιτωρύχους».

 

Μετά την ανάπαυλα, η Θύελλα δεν μπόρεσε να βρει αρκετές ιδέες μεσοεπιθετικά και στο 51’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Καρέλης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Ντε Σόουζα με σκαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0,σε μία φάση όπου η άμυνα αδράνησε. Μετά την επίτευξη του γκολ από τον Παναργειακό, η ομάδα μας ανέβηκε πιο ψηλά και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Σε μια στημένη μπάλα, μάλιστα, η μπάλα βρήκε με κάποιο τρόπο στο οριζόντιο δοκάρι του Παναργειακού, ωστόσο ο πρώτος βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ. Απόφαση η οποία σήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς Θύελλας.

 

Από εκεί και πέρα, οι «λιγνιτωρύχοι» διατήρησαν αρκετά ψηλά τις γραμμές τους και άφησαν κενούς χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν 1-2 καλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν ξανά τον Κουμή. Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη πίεσε ακόμα περισσότερο, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να απειλήσει σοβαρά την εστία του Καραργύρη. Κάπως έτσι, η Θύελλα υποχώρησε στην τέταρτη θέση του τρίτου ομίλου με 48 βαθμούς, αλλά παρέμεινε στο -6 από την κορυφή την οποία μοιράζονται πλέον τόσο ο Παναργειακός, όσο και ο ΠΑΣ Κορίνθου.

 

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή του Κώστα Μπουντάκη, ο οποίος πήρε μερικό χρόνο συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό χρονικό διάστημα.

 

Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, αυτό είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Κυριακής (17/3), με αντίπαλο την Α.Ε. Μυκόνου, εκτός έδρας, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλαος Χρονιάς (Αχαΐας), με βοηθούς τους Παναγιώτη Ζούλη (Αχαΐας) και Μιχαήλ Κακαφώνη (Αχαΐας).

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Καπετανάκης, Ροκάι, Τσιώλης (90’+2’ Ελευθεριάδης), Ντε Σόουζα, Ηλιόπουλος (75’ Κάτσης), Τσάνι (75’ Σακελλαρόπουλος), Τσούτσης (79’ Μαρίνης), Πρίκας.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγέλης, Ανδρίκος, Τσούκας, Φύτρος, Μαρτίνος (75’ Ντόκο), Ντάφλας (87’ Ντολλάνι), Γκούμας, Παρασκευόπουλος (46’ Κωτσάκης), Κοντογιάννης (82’ Μπουντάκης), Χίσο.


Κωνσταντίνος Τούμπανος

116 views
bottom of page