top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

«Υπέταξε» τη Μαρκό και επέστρεψε στις νίκες! (video)

Νικήτρια αναδείχθηκε η Θύελλα Ραφήνας στο εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (18/2), με αντίπαλο τη Μαρκό, την οποία κέρδισε με 1-0, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι «λιγνιτωρύχοι» έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα από τον Ιάλυσο στη Ρόδο και εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση του τρίτου ομίλου της τρίτης τη τάξει κατηγορίας με 44 βαθμούς, όντας στο -1 από τον τρίτο Παναργειακό, στο -3 από τη δεύτερη Ρόδο και στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κορίνθου.

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Μαρκό είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 1’, με τον Κουμή ωστόσο να μπλοκάρει την μπάλα σε σουτ του Πιέτρη. Τέσσερα λεπτά μετά, ήταν η σειρά της ομάδας μας να απειλήσει με ένα σουτ του Γκούμα το οποίο έφυγε άουτ. Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Μαρκόπουλου να είχε φάση διαρκείας στο 25’, αλλά τον γκολκίπερ της Θύελλας να αποκρούει σωτήρια. Στο 37’, ο Χίσο επιχείρησε σέντρα-σουτ, αλλά ο Βουτσελάς ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν» για τους φιλοξενούμενους.

 

 

Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και στο 49’ «άγγιξε» το 1-0 με τον Γκούμα. Ο Ντάφλας γύρισε από τα δεξιά στον 27χρονο επιθετικό μέσο, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ μεταξύ του πέναλτι και της μικρής περιοχής. Δύο λεπτά μετά, ο Κοντογιάννης σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 53’ ο ίδιος παίκτης επιχείρησε ένα σουτ το οποίο δεν δυσκόλεψε τον Βουτσελά να μπλοκάρει.

 

Στο 57’, η Θύελλα δικαιώθηκε για την επιμονή της, καθώς πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Σάνι. Ο νεαρός επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας, πάτησε περιοχή από τα αριστερά και βρήκε χώρο, για να στείλει εν συνέχεια την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βουτσελά για το 1-0. Η Μαρκό από την πλευρά της θέλησε να απαντήσει με τον Ριτσοτάκη, ο οποίος σημάδεψε στο οριζόντιο δοκάρι στο 60’.

 

Στο τελευταίο ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και πίεσαν την ομάδα μας, με απώτερο στόχο την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, οι «λιγνιτωρύχοι» άντεξαν στην πίεση, χάρη σε ακόμα μία σπουδαία επέμβαση από τον Κουμή, ο οποίος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μαρκοπουλιώτη στο 81’. Επτά λεπτά αργότερα, ο Κωτσάκης είχε την ευκαιρία να «σφραγίσει» την υποθέση νίκη, ωστόσο νικήθηκε σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Μαρκό.

 

Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Μεγαρίτη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουμή. Κάπως έτσι, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, ξεπερνώντας δύσκολα το «εμπόδιο» της Μαρκό (1-0), η οποία «καιγόταν» για βαθμούς, μιας και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

 

Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, αυτό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (25/2, 15:00), με αντίπαλο τον Βύζα στα Μέγαρα, για την 24η «στροφή» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλαος Δημαράκης (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Νικόλαο Ιωαννίδη (Πειραιώς) και Θεοδόσιο Πετρίδη (Πειραιώς).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Ανδρίκος, Τσούκας, Αγγελής, Φύτρος (14′ λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Μαρτίνος, Ντάφλας, Κοντογιάννης (77′ Σουλτανίδης), Γκούμας (82′ Κωτσάκης), Χίσο, Σάνι.

 

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννιτσάνης, Σαμιός, Παυλίδης, Ριτσιοτάκης (71’ Μεγαρίτης), Λαμπρόπουλος, Κιούσης, Πιέτρης (64’ Φρέρης), Πικούλας (58’ Καλλέργης), Λαζαρίδης (58’ Χριστοφιλόπουλος).

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


 

 

 

bottom of page