top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

«Υπέταξε» φιλικά την Αγία Παρασκευή


Ακόμα μία φιλική νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο επιπέδου Γ’ Εθνικής σημείωσε η Θύελλα Ραφήνας, έπειτα από το «διπλό» (1-3) στην έδρα του Περαμαϊκού. Αυτή τη φορά οι «λιγνιτωρύχοι» κέρδισαν με 2-1 την Αγία Παρασκευή, σε φιλικό ματς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/9) στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», λόγω της αναβολής της πρεμιέρας στον 3ο όμιλο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Μαρτίνου έξω από την περιοχή στο 35’. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με αυτογκόλ του Φύτρου, με τη Θύελλα ωστόσο να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούμα στο 80’ για το τελικό αποτέλεσμα.


Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την ερχομένη Κυριακή (17/9), με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αρχίσει από τη 2η αγωνιστική και πως η 1η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολογγης) Καραστέργιος, Σαμάρκος, Φύτρος, Ανδρίκος, Μαντζώρος, Ντάφλας, Μαρτίνος, Γκούμας, Γούλας, Χίσο, Ψυχογιός.

Αγωνίστηκαν και οι Αγγέλης, Φλώρος, Ντόκο, Μακροδημήτρης, Ντολλάνι, Κοντογιάννης, Κουμής, Σαντίκου, υπό δοκιμήν.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας) Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Λαμπρίδης, Δημητρίου, Κραψίτης, Καραγιάννης, Μούζος, Στυλιανόπουλος.

Έπαιξαν και οι Κουτσουπιάς, Μπότος, Μητάκης, Σιμηντίρας, Κορφιάτης, υπό δοκιμήν.


* Φωτογραφία αρχείου


Κωνσταντίνος Τούμπανος


bottom of page