top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Φιλική ήττα στο Μενίδι


Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Θύελλα Ραφήνας από τον Αχαρναϊκό, στο Μενίδι, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Οι «λιγνιτωρύχοι» δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και έδειξαν σημασία κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις, με την ομάδα του Μενιδίου να παίρνει το προβάδισμα με γκολ του Νατσιόπουλου στο 22’ για το 1-0.


Η εικόνα της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, δίχως ωστόσο να αλλάξει κάτι ως προς το σκορ μέχρι και το 70’ όπου ο Αχαρναϊκός διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τον Σραβομύτη.


Σε ό,τι αφορά το επόμενο φιλικό της ομάδας μας, η Θύελλα θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Λουτρακίου την επόμενη Κυριακή (20/8), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».


ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης) Σύρακας, Γκούφας Β., Νάκας, Τσίκλος, Μάναλης, Πινιώτης, Γκούφας Α., Γερώνυμος, Βλαχίδης, Νατσιόπουλος, Χατζής.


Έπαιξαν και οι Σταμουλακάτος, Τσαλερίδης, Βασιλόπουλος, Καρδάμης, Μπιταξής, Αποστολίδης, Τσιμπουρλάς, Παπαδόπουλος, Στραβομύτης, Αντωνόπουλος, Δημητρόπουλος.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολογγης): Καραστέργιος, Σαμάρκος, Φλώρος Μαντζώρος, Ανδρίκος, Μαρτίνος, Γούλας, Ντόκο, Ψυχογυιός, Γκούμας, Χίσο.


Αγωνίστηκαν και οι Κουμής, Τσούκας, Ντολάνι, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Κοντογιάννης, Κωτσάκης, Μακροδημήτρης, Παπαδημητρίου, Πιέτρι, Κούτσικος, Κουλαξιζέλης.


Φώτο αρχείου


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


204 views
bottom of page