top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Φιλική ισοπαλία για την Θύελλα


Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Θύελλα Ραφήνας, με αντίπαλο την Α.Ε. Μοσχάτου, το μεσημέρι της Κυριακής (30/10), σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32’ με γκολ του Κουτσούμπα, ωστόσο οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν το «Χ» με γκολ του Παντελίδη λίγο μετά το 70’ για το τελικό 1-1, σε ένα ματς το οποίο ήταν χρήσιμο προς συμπεράσματα για τον κόουτς Νίκο Μεσολόγγη κόντρα σε έναν αντίπαλο επιπέδου Γ’ Εθνικής.


Πλέον, η ομάδα μας αναμένει τις λεπτομέρειες γύρω από την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο περιμένει πώς και πώς να αρχίσει.


Α.Ε. Μοσχάτου (Άκης Τζουμερκιώτης) : Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Ανδρίκος, Τζωρτζάτος, Πουρσανίδης, Χαλβατζίου, Νιζάμης, Ψυχογιός, Κουτσούμπας, Παυλάκης.


Αγωνίστηκαν και οι Θεοδοσίου, Ποιμενίδης, Πασαλίδης, Μακρής, Δρόσος, Φισκατώρης, Ζορμπάς, Ζαρκιάς, Βαζαίος, Ψύχας.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Μαργέτης, Τόσκα, Φύτρος, Μαντζώρος, Αράπης, Γούλας, Μαρτίνος, Ροβίνας, Γκούμας, Χίσο.


Έπαιξαν και οι Κουμής, Ντόσκας, Γεωργόπουλος, Παντελίδης, Σουλτανίδης, Κουτσουπιάς, Σαμάρκος-Πιέτρι, Δημητρίου, Μπαριτάκης, Μερτύρης.


* Φωτογραφία αρχείου

bottom of page