top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Φιλική «τριάρα» για την Θύελλα!


Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις φιλικές νίκες η Θύελλα Ραφήνας, που νίκησε εύκολα με 3-1 τον Άγιο Ιερόθεο, στο Δημοτικό Στάδιο Χωράφας, το απόγευμα της Κυριακής (25/9). Οι «λιγνιτωρύχοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αποτύπωσαν στο γήπεδο τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει σε σχεδόν δύο μήνες προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του κόουτς Νίκου Μεσολόγγη, αλλά και των συνεργατών του. Ο λόγος για τον γυμναστή/βοηθό προπονητή, Δημήτρη Καραμανώφ και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάνο Μανιό.


Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στον αγώνα και μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Γκούμα, έξω από την περιοχή, για το 1-0 υπέρ της Θύελλας. Οι «λιγνιτωρύχοι» έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο 25λεπτο με αλλεπάλληλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, με πιο σημαντική αυτή του Χίσο στο 20’, όπου η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι από σουτ εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, όμως η Θύελλα συνέχισε να είχε τον έλεγχο, παρά την πίεση που προσπαθήσει να ασκήσει ο Άγιος Ιερόθεος. Και το πιο σημαντικό είναι πως η εστία του Πρίφτη δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, για να μείνει το 1-0 υπέρ της ομάδας μας μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, με γκολ για την Θύελλα και μάλιστα από τον σκόρερ του πρώτου τέρματος! Μετά από πάσα του Δημητρίου στο 49’, ο Γκούμας με ωραία λούμπα νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων για το 2-0, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.


Η ομάδα της Διασταύρωσης, παρά το ισχυρό προβάδισμά της, δεν επαναπαύθηκε σε καμία περίπτωση και μετά το 70’ πίεσε ψηλά τους γηπεδούχους, «έκλεψε» μπάλες, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Μπουντάκη στο 85’, που πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3-0.


Η Θύελλα αναζήτησε και τέταρτο γκολ, με τους Μπουντάκη και Γούλα να είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα. Εν τέλει, ο Άγιος Ιερόθεος μείωσε με τον Γκολφινόπουλο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας μας.


Όσον αφορά, το επόμενο φιλικό παιχνίδι των «λινγιτωρύχων» δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την ώρα, ωστόσο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός της εβδομάδας.


ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Μανωλικίδης, Καρβέλης, Ρόππας, Καρδάμης, Κωτσερίδης, Ασημάκης, Γκολφινόπουλος, Σίλβα, Κότοφ, Λαμτσελάρι, Σελμανάι.

Έπαιξαν και οι Σιμάκου, Δράκος, Σταθακόπουλος, Σαμαράς, Τσαπούρας, Αλεξανδρόπουλος, Μακρυπίδης, Μανουσέλης.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης (46’ Κουμής), Αράπης (60’ Μαργέτης), Τόσκα (60’ Φύτρος), Σαντίκου (65’ Μερτύρης - υπό δοκιμή), Νάκας (65’ Πιέτρι), Μπαριτάκης (65’ Σουλτανίδης), Μαρτίνος (60’ Ντόσκας), Παντελίδης (60’ Γούλας), Χίσο (60’ Ρόβινας), Δημητρίου (65’ Μπουντάκης), Γκούμας (65’ Σαμάρκος).



bottom of page