top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Φιλικό «Χ» με τον Φωστήρα


Σε ισοπαλία με σκορ 1-1 υποχρεώθηκε η Θύελλα Ραφήνας κόντρα στον Φωστήρα, σε ένα αρκετά δυνατό φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (15/10), στο συννεφιασμένο «Παναγιώτης Σκούφος».


Οι «λιγνιτωρύχοι» έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έβγαλαν αυτοματισμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει και φέτος για την άνοδο στα μεγαλύτερα… σαλόνια, μέσω της Γ’ Εθνικής.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει αρκετές φάσεις, καθώς το παιχνίδι πήγε από νωρίς στη δύναμη και στις πολλές «μάχες» στο κέντρο του γηπέδου. Παρόλα αυτά, τόσο η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη, όσο και εκείνη του Μουράτ Σεροπιάν είχαν κάποιες τελικές προσπάθειες, δίχως να είναι αρκετά απειλητικές.


Εν τελεί, η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 40’ και ανήκε στην ομάδα μας. Ο Γκούμας γέμισε με ωραία εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Τόσκα, εκείνος σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φωστήρας προηγήθηκε με 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Λαζαρίδη μέσα από την περιοχή.

Η Θύελλα δεν το έβαλε κάτω, μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 49’ σε 1-1. Ο Γκούμας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Δημητρίου, ο οποίος με «ψαλιδάκι» γύρισε στην καρδιά της περιοχής, ώστε ο Φύτρος να την στείλει στα δίχτυα.


Από εκεί και πέρα, οι «λιγνιτωρύχοι» προσπάθησαν να βρουν και δεύτερο γκολ, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 72’. Ο Ροβίνας, που μόλις είχε περάσει στο ματς, απείλησε σοβαρά τους «κιτρινόμαυρους» με διαγώνιο σουτ από δεξιά πλαγιά θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στα τελευταία λεπτά, ο Φωστήρας θέλησε να πιέσει ψηλά, ωστόσο η Θύελλα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε και να μένει στο 1-1.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής (46’ Πρίφτης), Γούλας (60’ Αράπης), Μαργιέτης (55’ Παντελίδης), Μαντζώρος (46’ Σαντίκου, 70’ Μερτύρης), Τόσκα, Φύτρος, Μαρτίνος, Σουλτανίδης (65’ Ντόσκας), Γκούμας (85’ Κουτσουπιάς), Χίσο (70’ Ροβίνας), Δημητρίου (80’ Μπουντάκης).


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Φυλακτός, Νταούλιας, Παρασκευόπουλος, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι, Σταμούλης, Λαζαρίδης, Μπερνιδάκης, Φέκας, Μπάξτον.

Έπαιξαν και οι Ξενοπανάγος, Τζιάτζιος, Πινιώτης, Μάνος, Ανδριόπουλος, Μανωλάς, Καραμπαγιάς, Αλέξης, Τόλη.

bottom of page