top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Φινάλε στη Ζάκυνθο

Αυλαία στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Θύελλας Ραφήνας για τη φετινή σεζόν θα πέσει την Κυριακή (11/7, 17:00) στη Ζάκυνθο, καθώς οι «λιγνιτωρύχοι» θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα για την 5η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Η αναμέτρηση μπορεί να μην συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη επιθυμεί να γυρίσει στη Ραφήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, που κρίνεται πέρα για πέρα πετυχημένη.


Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το μεσημέρι του Σαββάτου (10/7) με προπόνηση στο «Παναγιώτης Σκούφος» και αναχώρησε για το νησί του Ιονίου όπου και θα διανυκτερεύσει.


Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νιας), με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη (Πρέβεζας/Λευκάδας) και Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορίνθιας). Τέταρτος ρέφερι ορίστηκε ο Παναγιώτης Καδδάς.


Αναλυτικά η αποστολή της Θύελλας: Σταματόπουλος, Κεφαλλωνίτης, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Φειβαίος, Πιέτρι, Ντόσκας, Μαργέτης, Τσάκωνας, Γεραγωτέλλης, Μπαριτάκης, Παναγιώτου, Σουλτανίδης, Σπάρταλης, Παντελίδης, Μ. Παπαδόπουλος, Δημητρίου.

86 views
bottom of page