top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ : ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΟΥ

Την Κυριακή 11/12 κατά την διάρκεια του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Άρη Πετρούπολης αποβλήθηκα από τον πάγκο της ομάδας μας από τον διαιτητή της αναμέτρησης κο Καλυβιανάκη Κων/νο και την βοηθό του κα Τσαγανού Δήμητρα, διότι όπως αναφέρουν στο Φύλλο Αγώνα «άσκησα βίαιη συμπεριφορά στον εκπρόσωπο της αντίπαλης ομάδας, τον έπιασα από τον γιακά και τον έσυρα μέχρι τον πάγκο του».


Πρώτα από όλα οφείλω να ζητήσω συγνώμη για την ενέργεια μου από την ομάδα, την Διοίκηση και τους φιλάθλους μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσω στον μέλλον, αν οποιοσδήποτε εκπρόσωπος άλλης ομάδας φύγει από τον πάγκο του και έρθει στον δικό μας και χαστουκίσει μέλος της αποστολής μας , της οποίας είμαι και ο υπεύθυνος.


Πίστευα σε ισότιμη αντιμετώπιση από τους εν λόγω διαιτητές αφού ο εκπρόσωπος της αντιπάλου έφυγε από τον πάγκο του , έφτασε στον δικό μας (από μόνο του επισύρει μεγαλύτερη ποινή) , χειροδίκησε και τιμωρήθηκε μόλις με κίτρινη κάρτα αφού όπως αναφέρουν στο Φ.Α. διαπληκτίστηκε.

Δεν αναφέρομαι όπως είναι η πάγια θέση του συλλόγου Μας, σε πολλές ακόμα διαιτητικές αποφάσεις που δεν είχαμε ισότιμη αντιμετώπιση.


Περίμενα επίσης μια συγνώμη από τον εν λόγω κύριο που έχει την τιμή να εκπροσωπεί ένα τόσο ιστορικό σύλλογο , σε αντίθεση με τους υπολοίπους διοικούντες του Άρη, που άμεσα ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά του και λειτούργησαν άψογα.


Εύχομαι ειλικρινά να μη ξαναβρεθώ σε παρόμοια θέση, όπως δεν έχω βρεθεί στα 25 και πλέον χρόνια που υπηρετώ τον σύλλογο και το άθλημα που αγαπώ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος




415 views
bottom of page