top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Όλοι στο γήπεδο για το τελευταίο ματς της χρονιάς!


Το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν δίνει η Θύελλα Ραφήνας την προσεχή Κυριακή (30/4, 16:00), με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 26η και τελευταία «στροφή» στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη στοχεύει στη νίκη και σε μία πολύ καλή εμφάνιση, ώστε να κλείσει με θετικό πρόσημο μία εξαιρετική χρονιά στην οποία έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν.


Επομένως, οι «λιγνιτωρύχοι», οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου (29/4), θέλουν το τρίποντο απέναντι στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων για να τερματίσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.


Από εκεί και πέρα, η παρουσία και η στήριξη του κόσμου της Θύελλας στο γήπεδο την προσεχή Κυριακή (30/4) είναι σημαντική. Κι αυτό, διότι η ομάδα αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα για την προσπάθεια που κατέβαλλε σε ένα αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο στάθηκε επάξια.


Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, θυμίζουμε ότι αυτά έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ για τους φίλους της Θύελλας και θα διατίθενται στην πόρτα της κεντρικής θύρας του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος», εκεί όπου κάθονται οι φίλαθλοί μας, μαζί με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μιχαήλ Ζέστας (Πειραιά), με βοηθούς τους Ανδρέα Μπιμπάκη και Στέφανο Αντωνόπουλο (Πειραιά). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαρίλαος Νενεκούμης (Αργολίδας)


Όλοι στο γήπεδο για το τελευταίο ματς της χρονιάς!

Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


182 views
bottom of page